Gratis verzending vanaf 50 euro
Eco-friendly
Levering 1-2 werkdagen
Over mij mijn missie

Over Grafiquelien

Ik ben Carolien Koopman. Met veel liefde en zorg voor onze wereld maak ik producten zoals wenskaarten, posters, bloemenkaartjes en kerstkaarten. Door middel van de teksten en illustraties die ik maak, hoop ik bij te dragen aan meer verbinding tussen mensen. Zodat je je gezien, getroost, geraakt en geliefd voelt. De producten zijn van hoge kwaliteit en ik doe dat al meer dan 10 jaar eco-friendly.

Small things are pretty important.

Een missie hebben, dat klinkt soms zo groot en ongrijpbaar, tenminste, in mijn oren. Terwijl er toch echt een reden is waarom ik doe wat ik doe. De producten die ik maak, gaan eigenlijk altijd over een ding. Aandacht. Om met net even die andere tekst, net even die andere illustratie je aandacht te vangen. Om die aandacht vervolgens weer door te geven.

Verbinding.
Je hebt denk ik niet zoveel nodig om het fijn te hebben met elkaar. Wat wel van levensbelang is, is dat je het gevoel hebt dat je onderdeel bent van iets. Dat je er toe doet. Dat je verbinding voelt met mensen, je omgeving, de natuur, de wereld.

Dit kunnen we samen doen. Door te zeggen of te schrijven wat je voelt. Door er echt te zijn als je ergens bent. Door naar elkaar te luisteren. En door nog zoveel kleine dingen meer.

Eenvoud.
Dat kun je terug zien in mijn ontwerpen. Ik hou van de eenvoud van vormen en kleuren en wat dat teweeg kan brengen.

Puur.
Kies voor een eco-friendly productieproces. Duurzaamheid is een onderwerp waar je niet over uitgepraat raakt. Ik kies voor zo duurzaam mogelijke materialen en in mijn fijne voorraadhuis bewaar, hergebruiken we en doen we aan afval scheiden.

Dat is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar in de ruim 10 jaren dat ik onderneem, vind ik het heel fijn om te zien dat dit steeds meer de norm begint te worden. Mijn leveranciers kies ik hier op uit en ook mijn verkooppunten streven dit veelal na.

Mijn missie: geef elkaar echte aandacht. Zodat we er voor elkaar kunnen zijn. Zodat we ons gezien, getroost, geliefd en geraakt voelen.

FAQ | Veelgestelde vragen

Bezorging & Verzendkosten

Je bestelling wordt binnen 3 werkdagen verzonden, meestal al binnen 48 uur. Heb je spoed? Stuur gerust een mail, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

De meeste pakketjes verzend ik via PostNL. Wordt je pakketje binnen Nederland verzonden en bezorgt? Dan ontvang je een track&trace code zodra ik je (brievenbus)pakketje bij de post heb gebracht. Deze code is vaak in de avond te volgen. PostNL bezorgt jouw pakje de volgende dag. Soms kan het wat langer duren.

Heb jij een adres gekozen buiten Europa? Dan kun je je tracking kopen.

Let op; zodra je pakketje bij de vervoerder is gebracht, is het letterlijk en figuurlijk uit mijn handen, ik kan er vanaf dat moment niets meer aan doen om het proces te versnellen.

Bekijk hieronder de verzendkosten binnen Nederland en de EU. Mocht je buiten Europa willen verzenden neem dan even contact met ons op.

€ 4,95 Nederland
€ 9,50 Overige EU landen

Bestellingen boven €50,- worden gratis verstuurd.
B2B: franco levering vanaf 100 euro.

 

Betaalmethoden

Je kunt bij Grafiquelien betalen met de volgende betaalmethodes:

1. iDEAL
Alle bestellingen kun je betalen met iDEAL. Met iDEAL kun je vertrouwd en gemakkelijk je online aankopen afrekenen in de betaalomgeving van je eigen bank. De meeste banken werken tegenwoordig met iDEAL.
2. Giropay
Giropay is de meest gebruikte online betalingsmethode van Duitsland. Je kunt Giropay zien als de 'iDEAL' van Nederland.
3. KBC/CBC
Met deze digitale betaalbutton kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen.
4. Bancontact
Bancontact is een online betaalomgeving, vergelijkbaar met iDeal, alleen heb je hier een speciale Bancontact-kaart voor nodig.
5. Op Factuur
Voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen.

Ja, voor bedrijven bieden we de mogelijkheid om op factuur te bestellen.

Retourneren

Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet aan je wensen voldoet.

Stap 1:
Verpak je bestelling of een deel daar van, zorgvuldig in. Waar mogelijk in de oorspronkelijke verpakking.

Stap 2:
Mail de volgende zaken naar hola@grafiquelien.com
Je voor- en achternaam, ordernummer, rekeningnummer en de reden van de retourzending.

Stap 3:
Verstuur de producten in originele status zonder beschadigingen op naar ons adres:

T.A.V. Grafiquelien
Torenstraat 21-F
9711 JK Groningen

Jazeker. Je kunt alle producten uit je bestelling los van elkaar retourneren. Per mail kun je aangeven welk product je wilt retourneren.

Wij zullen uiterlijk veertien dagen na ontvangst van jouw email en de geretourneerde producten het aankoopbedrag terugstorten.

Als de producten incompleet of beschadigd zijn.

Wanneer de bestelling is betaald met digitale codes voor downloads en/of waardebonnen.

Als uw bestelling is gepersonaliseerd.

Oh nee… Wat vervelend, maar niet getreurd. We helpen je graag verder! Mail naar hola@grafiquelien.com of vul ons contactformulier in en wij nemen binnen 24 uur (werkdagen) contact met je op of zoek ons op via Instagram of Facebook.