gratis verzending vanaf 50 euro - [ B2B: franco levering vanaf 100 euro ]

Small things are pretty important.

Een missie hebben, dat klinkt soms zo groot en ongrijpbaar, tenminste, in mijn oren. Terwijl er toch echt een reden is waarom ik doe wat ik doe. De producten die ik maak, gaan eigenlijk altijd over een ding. Aandacht. Om met net even die andere tekst, net even die andere illustratie je aandacht te vangen. Om die aandacht vervolgens weer door te geven.

Verbinding.
Je hebt denk ik niet zoveel nodig om het fijn te hebben met elkaar. Wat wel van levensbelang is, is dat je het gevoel hebt dat je onderdeel bent van iets. Dat je er toe doet. Dat je verbinding voelt met mensen, je omgeving, de natuur, de wereld.
Dit kunnen we samen doen. Door te zeggen of te schrijven wat je voelt. Door er echt te zijn als je ergens bent. Door naar elkaar te luisteren. En door nog zoveel kleine dingen meer.

Eenvoud.
Dat kun je terug zien in mijn ontwerpen. Ik hou van de eenvoud van vormen en kleuren en wat dat teweeg kan brengen.

Puur.
Kies kies voor een eco-friendly productieproces. Duurzaamheid is een onderwerp waar je niet over uitgepraat raakt. Ik kies voor zo duurzaam mogelijke materialen en in mijn fijne voorraadhuis bewaar, hergebruiken we en doen we aan afval scheiden.

Dat is niet altijd even gemakkelijk geweest, maar in de ruim 10 jaren dat ik onderneem, vind ik het heel fijn om te zien dat dit steeds meer de norm begint te worden. Mijn leveranciers kies ik hier op uit en ook mijn verkooppunten streven dit veelal na.

Mijn missie: geef elkaar echte aandacht. Zodat we er voor elkaar kunnen zijn. Zodat we ons gezien, getroost, geliefd en geraakt voelen.

Ik ben Carolien Koopman. Met veel liefde en zorg voor onze wereld maak ik producten zoals wenskaarten, posters, bloemenkaartjes en kerstkaarten. Door middel van de teksten en illustraties die ik maak, hoop ik bij te dragen aan meer verbinding tussen mensen. Zodat je je gezien, getroost, geraakt en geliefd voelt. De producten zijn van hoge kwaliteit en ik doe dat al meer dan 10 jaar eco-friendly.